Política de compres
4D E-MOTION CAT
4D E-MOTION CAT
PADRE NO HAY MÁS QUE UNO 4
17 DE JULIO SOLO EN CINES
ROMPER EL CIRCULO
ENTRADAS YA A LA VENTA
TWISTERS
DE LOS PRODUCTORES DE JURASSIC WORLD. YA EN CINES.
DEADPOOL Y LOBEZNO PREVENTA
DEADPOOL Y LOBEZNO PREVENTA
FLY ME TO THE MOON PREVENTA
FLY ME TO THE MOON PREVENTA
GRU 4
3 DE JULIO SOLO EN CINES
INSIDE OUT
19 de junio en cines
BIKERIDERS
YA EN CINES
Cine Senior CAT
Cine Senior CAT
DESCARREGA L'APP
DESCARREGA L'APP

CONDICIONS D’US I TERMES DE CONTRACTACIÓ DE OCINE TARRACO SLU


Benvingut al nostre lloc web. Les presents condicions regulen les entre OCINE TARRACO SLU, al qual d'ara endavant en aquest text i de manera indistinta ens referirem com EL TITULAR, i els usuaris d'aquesta, així com també s'estableixen les condicions d'ús i termes de contractació.

Et recomanem una atenta lectura d'aquestes, ja que la utilització dels nostres serveis implica l'acceptació d'aquestes. Si no estàs d'acord o tens dubtes, pots contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a  info@ocine.es


1.OBJECTE


1.1. Identificació del titular del servei

De conformitat amb l'article 10 de la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, el titular del servei és OCINE TARRACO SLU amb NIF B17850983 i domicili a GIRONA (17002) Travessia de la Creu, 35 i inscrita en el Registre Mercantil de Girona, Volum 228, Foli 213, Fulla GI-38545; adreça electrònica de contacte info@ocine.es

1.2. Acceptació de los termes i condicions

El present document constitueix un acord entre el prestador de serveis, EL TITULAR, i l'Usuari que subscriu, al qual també ens podem referir com a Client, o comprador, al llarg de les presents condicions i conformen els termes i condicions d'aquest acord, (inclosa la Política de Privacitat) el present document, així com qualsevol altre document annex a aquest, avís, apèndix, esmena i/o modificació.

L'acord es refereix com a Usuaris o Clients als qui utilitzen els nostres serveis i adquireixen els nostres productors a través del lloc web  https://www.ocinegavarres.es/

L'ús del compte i/o la compra dels nostres productes queden subjectes a la política de privacitat i seguretat, mitjançant la qual queda reflectit com recopilem, usem, divulguem i administrem tota informació subministrada per l'Usuari.

En accedir i utilitzar el compte d'Usuari o qualsevol altre servei ofert, l'Usuari comprèn, accepta i es compromet a regir-se pels termes i condicions d'aquest acord, així com comprèn i accepta la política de privacitat publicada.

Si no estàs d'acord amb el contingut dels termes i condicions del present acord, si us plau, no utilitzis els nostres serveis.

Amb l'acceptació dels termes i condicions del present acord, l'Usuari està acceptant que:

 • Té capacitat legal per a contractar, acceptant que aquest acord vincula legalment a totes dues parts.

 • La vigència i validesa del present Acord es mantindrà encara que qualsevol de les clàusules i/o disposicions del contracte sigui declarada no conforme a dret o es declari la seva inaplicabilitat.


1.3 Vigència i modificacions de les condicions del servei

Les presents condicions han estat redactades el dia 04/05/2023 i seran vigents de manera immediata a partir de la seva publicació en el nostre lloc web.

EL TITULAR podrà modificar sense previ avís i en qualsevol moment i d'acord amb la legalitat vigent les presents Condicions, inclòs condicions econòmiques, ja sigui per motius legals, tècnics, operatius, econòmics, de servei o de mercat o a conseqüència de l'organització o necessitats del servei, així com aquelles modificacions tendents a adaptar les presents condicions a les fluctuacions de la nostra activitat empresarial, o a les variacions del mercat. En aquests casos t'informarem d'aquestes modificacions perquè les acceptis i continuïs com a Usuari del nostre lloc web.


1.4. Idioma de l’Acord Original

El present Acord ha estat elaborat i redactat segons els criteris idiomàtics de l'espanyol. Qualsevol traducció del present document pot contenir errors d'interpretació. Davant qualsevol discrepància, prevaldran les definicions i interpretacions del document originalment redactat.


2.Serveis

El nostre lloc web va dirigit a persones majors d'edat, és a dir 18 anys, i amb capacitat jurídica per a obligar-se en un procés de compra en línia. En cas de realitzar una navegació simple (sense realitzar compres), la web és apta per a la seva navegació per part de menors. Si bé, tal com s'indica en l'Avís Legal, es recomana als tutors legals d'aquests menors que realitzin un control de la navegació del menor, atès que alguns dels tràilers poden ser inapropiats per a segons quins individus menors d'edat. En aquest sentit, EL TITULAR no es fa responsable del visionat de contingut inapropiat per part dels menors d'edat, ni de les compres que aquests poguessin realitzar sense el consentiment del tutor o tutora legal.

 https://www.ocinegavarres.es pots comprar en línia entades de qualsevol dels films de la nostra cartellera, així com també donar-te d'alta en el nostre servei “Fidelity” (targeta client). Així mateix, podràs realitzar (juntament amb la compra d'entrades) la compra d'alguns dels productes i menús del bar. En cas de comprar totes dues coses (entrades + bar), amb el document PDF que rebràs en el teu correu podràs també recollir el teu menú el dia de la sessió, sense haver de realitzar la cua habitual del bar (el bar té la seva pròpia cua independent per a les compres en línia).


2.1.¿Què es “Fidelity Plus”?

La targeta Fidelity Plus permet a l'usuari / client una sèrie d'avantatges que altres clients no disposen:

 • Descomptes exclusius en el preu de les entrades. Per a consultar els preus especials, navega sobre l'apartat web ‘EL CINEMA’ i selecciona la pestanya ‘PREUS I PROMOCIONS’ (trobaràs els preus especials en l'apartat ‘DESCOMPTE FIDELITY’.

 • Acumulació de punts en TOTES les teves compres (d'entrades i de bar) tant en línia com offline, per a posteriorment poder utilitzar-los per a descomptes o entrades / menús gratuïts en les teves compres en taquilla (de moment, no és possible utilitzar els punts en la compra en línia). Consulta les bases per a l'acumulació de punts navegant sobre la secció web ‘FIDELITY’ que podràs trobar en el menú principal i fent clic en ‘AVANTATGES’. IMPORTANT: els punts caduquen 6 mesos després de la seva obtenció.

 • Si l'usuari té les nostres comunicacions actives, també podrà rebre promocions exclusives per als nostres clients Fidelity, així com invitacions a preestrenes, esdeveniments, entre moltes altres més sorpreses a les quals els clients sense targeta no tenen accés.

La nostra targeta de fidelització ‘Fidelity Plus’ només pot obtenir-se en format digital i es podrà accedir a ella a través de la pàgina web, dins de l'apartat ‘LA TEVA ZONA’, que es troba en el menú principal, dins del desplegable ‘FIDELITY’.


3. CARACTERÍSTIQUES DELS SERVEIS. FUNCIONALITATS.


3.1. Accés i ús dels nostres serveis

Per a accedir als nostres serveis i poder comprar els nostres productes, has d'oferir una sèrie de dades bàsiques. Existeixen dos tipus de compra en línia, que s'indiquen a continuació:

 1. Compra amb targeta Fidelity Plus online:

  Per a poder realitzar aquesta compra, has d'adquirir la condició d'usuari registrat com a client Fidelity Plus; per a això, hauràs d'emplenar el formulari en línia en el qual et sol·licitarem una sèrie de dades que ens ajudaran a conèixer millor el teu perfil. La contrasenya és privada, es protegeix mitjançant encriptació i no serà compartida amb tercers, excepte amb la teva autorització expressa.

  La contrasenya és única, intransferible i de caràcter confidencial. Com a usuari registrat has de fer un correcte ús de la mateixa i vetllar per la seva integritat, exonerant al TITULAR de qualsevol responsabilitat per un ús inadequat d'aquesta.

  Davant qualsevol incidència que poguessis tenir, si us plau posa't en contacte amb nosaltres al més aviat possible mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a  fidelity@ocine.es. La nostra recomanació com a TITULAR del servei és que modifiquis la contrasenya que ve donada per defecte, per a major seguretat.

  Quan s'inicia el procés de compra en línia, s'indica a l'usuari que, si disposa de targeta FIDELITY, pot incloure-la abans d'iniciar el procés, perquè se li apliquin els descomptes corresponents i acumuli els punts d'aquesta compra; per això, et recomanem disposar del teu número de targeta Fidelity a mà abans d'iniciar el procés de compra. El procés de compra s'ha de continuar amb normalitat, fins a finalitzar el pagament.

 2. Compra sense targeta Fidelity Plus online:

  Si l'usuari no està donat d'alta com registrat en la nostra base de dades de client Fidelity Plus, s'haurà de realitzar el procés de compra amb normalitat, denegant al principi la possibilitat d'incloure les seves dades de targeta. Abans d'iniciar el procés de pagament, se sol·licitarà a l'usuari la informació bàsica per a poder fer-li arribar les seves entrades a través de correu electrònic (encara que en finalitzar el procés de compra ja se li redirigeix automàticament a les entrades), així com el seu telèfon (que conservem únicament per si sorgeixen imprevistos en la sessió, etc.) i altres dades com el nom i cognoms. És important destacar que aquestes dades no s'utilitzaran en cap cas per a realitzar cap altra comunicació que no estigui relacionada amb la sessió comprada, almenys de manera directa al correu electrònic o telèfon de l'usuari, tret que aquest indiqui el seu interès exprés en el propi apartat (casella de selecció) que s'ha de marcar, en cas de voler estar al dia de les comunicacions de Ocine.

  Per aprofundir més sobre l’ús de dades de l’usuari, si us plau, revisa la Política de Privacitat.


3.2. Comunicacions electròniques

Amb el registre i obtenció de la condició d'Usuari registrat, l'Usuari ha d'acceptar expressament rebre tots els avisos i informació sobre els nostres Serveis i altres ofertes de manera electrònica. Aquestes comunicacions electròniques podran publicar-se en el compte de l'Usuari registrat i/o enviar-se a l'adreça de correu electrònic informada, així com enviar-se a través de SMS, etc.

EL TITULAR prendrà per degudament notificades, en el termini de 5 dies des de la publicació o difusió, les comunicacions en format electrònic, independentment que aquesta comunicació hagi estat llegida per l'Usuari.

El consentiment per a rebre notificacions en format electrònic serà vigent fins a la resolució de la relació contractual, que únicament podrà finalitzar-se sol·licitant expressament la baixa de la base de dades de client Fidelity Plus, enviant un correu a  info@ocine.es

Serà responsabilitat de l'Usuari facilitar dades reals que permetin desenvolupar al TITULAR de forma adequada la prestació del servei contracto, així com mantenir-los actualitzats a tal fi. En concret per a la correcta comunicació amb l'Usuari; correu electrònic i altres dades de contacte facilitats en el registre inicial de l'Usuari.

EL TITULAR es reserva el dret de rescindir o canviar els termes i condicions mitjançant els quals es proporcionen les comunicacions electròniques, que seran degudament notificades d'acord amb la legislació aplicable.

EL TITULAR rebrà qualsevol comentari, queixa i/o suggeriments dels Usuaris de manera confidencial en el correu electrònic  info@ocine.es


3.3. Preus

Els preus dels productes que es mostren en la nostra web són en euros i inclouen els corresponents impostos i seran els vigents en el moment de perfeccionar-se la compra. Els preus no inclouen despeses d'enviament ni afegits similars, atès que les entrades es fan arribar a l'usuari telemàticament, a través de correu electrònic.


3.4. Procés de compra

Per a comprar l'entrada/as en línia sempre hauràs d'oferir la informació bàsica. Com ja s'ha indicat anteriorment, existeixen dues casuístiques de compra: amb targeta Fidelity Plus o sense targeta.

Per a revisar el procés de compra en tots dos casos, si us plau, tornar a l'apartat 3.1.

A manera de resum, s'indica, de manera complementària a l'esmentat en l'apartat 3.1:

 • Que és de vital importància que l'usuari comprovi que la compra s'està realitzant en la pàgina web de Ocine Les Gavarres i no en una altra web de Ocine.

 • Que és important revisar, abans de tramitar el pagament, que la informació sobre la sessió és correcta: pel·lícula, cinema, data, hora, fila i butaques.

 • És important que, en l'apartat ‘BUTAQUES’ seleccionis el TOTAL que vulguis comprar. Si aquest total no coincideix amb l'indicat en la secció ‘ENTRADES’, la compra no podrà realitzar-se correctament.

Tots els preus estan indicats en euros i inclouen l'IVA (Impost sobre el Valor Afegit).

Davant qualsevol incidència, l'Usuari es posarà en contacte al més aviat possible mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a  info@ocine.es.

EL TITULAR es reserva el dret de modificar o interrompre temporalment l'accés al compte d'Usuari o part d'aquesta, o qualsevol Servei, amb o sense previ avís, quan consideri que s'està realitzant un ús negligent o culpable d'aquests. Aquesta situació serà oportunament comunicada a l'interessat/a.


Condicions de compra especials per a la sala 4D E-Motion:

EN ADQUIRIR LA SEVA ENTRADA VOSTÈ ACCEPTA ENTENDRE I COMPLIR LES SEGÜENTS CONDICIONS:

OCINE TARRACO SLU no assumeix cap responsabilitat per qualsevol dany / lesió causada per la participació en sales equipades amb 4D E-Motion.

Tingui en consideració que el sistema 4D E-Motion està equipat amb butaques mòbils i efectes especials, vibracions, impacte d’aire, aigua, olors, vent i llums estroboscòpiques, que poden agreujar estats mèdics preexistents, ocasionar marejos, mals de cap i/o pèrdua de l’equilibri.

Accessibilitat

 • La sala disposa de llocs específics per persones amb mobilitat reduïda, tanmateix, aquestes persones no podràn fer ús de les butaques 4D E-Motion, donat que les butaques no estàn adaptades a necessitats especials.

No poden utilitzar la sala 4D E-Motion:

 • Persones embarassades.

 • Persones amb alteracions psíquiques.

 • Espectadors que mesurin menys de 100 cm. Està prohibit fer servir els alçadors.

Per la seva seguretat, recomanem no accedir a la sala si es posseeix algun d’aquests estats mèdics:

 • Problemes cardíacs.

 • Pressió arterial alta.

 • Dolors de coll, esquena o cames.

 • Antecedents d’episodis epilèptics.

 • Al·lèrgies.

Normes de seguretat a sala:

 • No utilitzar telèfons mòbils i/o càmeres fotogràfiques dins de la sala.

 • No compartir butaques en cap circumstància.

 • No apropar-se ni tocar les manxes (part inferior dels mòduls).

 • No pujar sobre els reposa peus.

 • No accedir amb begudes calentes i mantenir les begudes fredes en els recipients proveïts en el bar del cinema que puguin col·locar-se en el posagots.

 • Es recomana no menjar ni beure durant escenes amb moviments actius.

 • Una vegada que la funció ha començat, si us plau resti assegut en tot moment.

 • Si necessita sortir de la sala, mantinguis allunyat de les butaques en funcionament.

 • Els nens han de seure a prop dels seus pares o tutors.

 • Eviti utilitzar indumentària delicada o accessoris que puguin ser afectats pels efectes i protegeixi els seus objectes de valor del possible contacte amb els efectes com vent, aigua o aromes.

3.5. Mitjans de pagament

EL TITULAR posa a la teva disposició ls següents mitjans de pagament:

Mitjançant Targeta bancària

A través d'una Plataforma de Pagament Segur (PPS) proporcionat per Ecopaynet S.L.

Dit PPS està regulat sobre la base de les normes i polítiques dels centres autoritzadors i entitats financeres per al compliment de les normes d'integració i seguretat en mitjans de pagament. PPS aplica les normatives de seguretat i control de dades de EMVCO i les normes establertes per PCI-*DSS (Payment Card Industry) a més del compliment de les normes relacionades amb la protecció de dades.

Recorda que si utilitzes aquesta opció has de tenir activada aquesta modalitat en la teva targeta, actualment gairebé totes les targetes porten incorporada aquesta opció, però, en cas de dubte, hauries de contactar amb la teva entitat bancària.


3.6. Confirmació de la comanda i emissió de la factura

Una vegada hàgim rebut l'import corresponent a la teva compra, t'enviarem la/s entrada/s amb el seu corresponent codi de barres a l'adreça de correu electrònic que ens hagis facilitat en el formulari emplenat prèviament o a l'adreça que disposem en el teu compte Fidelity Plus.

En cas de no rebre correctament les entrades en el teu correu electrònic, quan el pagament s'ha efectuat correctament, el client disposa de dues opcions:

 • RECOMANABLE: Sol·licitar al cinema in situ les seves entrades, que es podran expedir en format físic sense cap problema.

 • Sol·licitar les entrades a través del correu  info@ocine.es (l'agilitat de resposta dependrà del volum de sol·licituds i missatges que disposem en aquest moment).

Si el pagament no s'ha efectuat en el compte bancari del client, això significarà que la compra NO s'ha realitzat amb èxit i s'haurà de tornar a iniciar el procés de compra.

Si el client desitja rebre una factura en format electrònic, pot sol·licitar-la mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a  info@ocine.es proporcionant les dades fiscals de l'empresa a la qual hem de realitzar la factura, així com conservar les seves entrades i adjuntar-les per a l'expedició d'aquesta.


4. DRET DE DESISTIMENT

Conforme al que es disposa en l'article 103 apt. l) del RDL 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris (LGCU), el dret de desistiment no serà aplicable als contractes de compra d'entrada/s per a veure una pel·lícula/espectacle en una data concreta, excepte en aquells previstos legalment, com pot ser la suspensió o la modificació substancial del film adquirit, en aquests casos pots contactar amb nosaltres enviant un correu a  info@ocine.es.

Quant a CANVI d'entrades, el TITULAR sempre actua de bona fe i amb la millor voluntat, per a atendre les necessitats puntuals dels clients. En tots els casos es podrà analitzar la situació que indiqui el client, però sense garantir en absolut el seu canvi, atès que prèviament es requereix una anàlisi de la situació i únicament es podrà tramitar un canvi, sempre que la sessió no hagi tingut lloc i EN EL PROPI CINEMA. Els canvis MAI s'efectuaran de manera telemàtica; per tant, escriure un correu a  info@ocine.es no serà una via per a aquesta mena de devolucions, atès que no podem garantir l'agilitat de la gestió abans que la sessió tingui lloc. L'ideal és anar al cinema per a fer el canvi abans de la sessió (com a mínim una hora abans de la sessió).

En cas d'error de la web o altres derivats de l'ús de la mateixa que siguin responsabilitat del TITULAR, es podrà sol·licitar el canvi d'entrades o la devolució de l'import íntegre de la compra. Per a procedir a això, el client haurà de fer arribar les seves entrades a través  d'info@ocine.es i especificar l'ocorregut.

Quant a la compra en línia de productes de bar, es faran canvis o devolucions, sempre que el producte NO hagi estat consumit ni gaudit i sempre que la sessió NO hagi tingut lloc, amb el tiquet de compra; atès que al TITULAR li és impossible comprovar si un client ha gaudit o no dels productes de bar, una vegada iniciada la sessió.

NO es faran canvis ni devolucions una vegada que els productes es posen en mans dels clients, per motius d'higiene. Els productes que venen precintats poden ser retornats, únicament en cas que no hagin estat desprecintados i es trobin en l'estat en el qual se li va lliurar al client, presentant sempre el tiquet de compra.


5. NORMES D’ÚS DEL LLOC WEB

Els usuaris en general han d'utilitzar la nostra plataforma conformement a les presents condicions d'utilització, a la bona fe contractual i a la legalitat vigent.

Els usuaris han d'utilitzar la nostra web conforme a les finalitats per a les quals ha estat creada, abstenint-se de realitzar qualsevol tipus d'activitat il·lícita, constitutiva de delicte o falta, o que atempti contra els drets de tercers o que infringeixi qualsevol norma de l'ordenament jurídic. En concret i amb caràcter purament enumeratiu i no exhaustiu, els usuaris es comprometen a:

5.1. No introduir i/o difondre, de manera dolosa o culpable, continguts, en qualsevol suport, o comentaris de caràcter racista, que afectin menors d'edat, xenòfob, o pornogràfic o que constitueixin apologia del terrorisme, o que atemptin o puguin atemptar contra la dignitat de l'ésser humà i els drets que li són inherents.

5.2. No introduir i/o difondre, de manera dolosa o culpable, qualsevol tipus d'informació o contingut en qualsevol suport que atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconeguts per l'ordenament jurídic espanyol i les normes de dret internacional.

5.3. No introduir i/o posar a la disposició de tercers, de manera dolosa o culpable, qualsevol tipus d'informació en qualsevol suport que sigui constitutiva de publicitat deslleial o il·lícita o pugui ser-ho.

5.4. No difondre, transmetre, de manera dolosa o culpable, publicitat no sol·licita o no autoritzada, material publicitari, “spam” o “correu escombraries”, missatges en cadena, estructures piramidals, i en general tot allò que s'a part de la finalitat de la Plataforma.

5.5. No introduir o difondre, de manera dolosa o culpable, qualsevol informació o contingut mitjançant qualsevol suport que sigui fals, enganyós, ambigu, o inexacte o que pugui induir a error.

5.6. No suplantar a altres usuaris en la utilització de la nostra Plataforma, i a conservar amb la deguda diligència la contrasenya d'accés a aquesta.

5.7. No difundir, transmitir o poner a disposición de terceros cualquier tipo de información, elemento o contenido sin autorización de los titulares de los derechos de propiedad intelectual o industrial de los mismos.

5.8. No difondre, transmetre o posar a la disposició de tercers qualsevol tipus d'informació, element que suposi una violació del secret de les comunicacions i la normativa sobre Protecció de Dades Personals.

Els usuaris exoneren expressament al TITULAR de cap responsabilitat davant qualsevol reclamació, multa, pena o sanció que pugui recaure a conseqüència de l'incompliment per part de l'usuari de qualsevol de les normes d'utilització indicades.

EL TITULAR es reserva el dret a exercir qualsevol acció en defensa i reclamació dels seus drets, incloent-se el dret a sol·licitar una indemnització pels possibles danys i perjudicis ocasionats o que puguin ocasionar-se.

EL TITULAR no pot garantir que el seu lloc web i serveis estiguin sempre disponibles i que no s'interrompi el seu accés. Internet no és una xarxa cent per cent segura i està sota la responsabilitat dels usuaris mantenir els seus equips segurs i en bones condicions d'ús, lliures de virus mitjançant la utilització del corresponent programari.


6. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

6.1. Tots els continguts que es mostren en la Plataforma i especialment, dissenys, textos, imatges, logos, icones, botons, programari, codis font, noms comercials, marques, o qualssevol altres signes susceptibles d'utilització industrial i/o comercial estan subjectes i estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat del TITULAR o li ha estat cedida la seva explotació pels seus legítims titulars. Aquesta cessió inclou també els serveis de promoció i serà vigent mentre estiguis registrat en el nostre lloc web.

6.2. Els usuaris del nostre lloc web poden utilitzar els continguts publicats en ella de forma no exclusiva, només per al seu ús privat, amb l'única finalitat de gaudir dels serveis que ofereix la nostra Plataforma d'acord amb les presents condicions.

6.3. Si tens coneixement de l'existència d'algun contingut il·lícit, il·legal, contrari a les lleis o que pogués suposar una infracció de drets de propietat intel·lectual i/o industrial, hauràs de comunicar-nos-ho el més ràpid possible enviant-nos un correu a  info@ocine.es , perquè puguem adoptar les mesures oportunes.

6.4. EL TITULAR no es fa responsable de l'ús que usuaris i tercers puguin fer del contingut de la nostra web. No està permès l'ús comercial dels continguts, ni copiar, emmagatzemar, descarregar, distribuir, publicar, enviar, transformar, descompilar els continguts o part d'aquests, o realitzar qualsevol ús de mitjans o procediments diferents dels que es posen a la teva disposició en la Plataforma per a utilitzar els continguts de manera diferent a l'autoritzada pel TITULAR.

6.5. Les referències a noms i marques comercials o registrades, logotips o altres signes distintius, ja siguin titularitat del TITULAR o de tercers autoritzats, no podran ser utilitzades sense comptar amb la corresponent autorització del seu legítim titular. Excepte disposició en sentit contrari, l'accés als serveis i contingut de la nostra Plataforma no confereix a l'usuari de dret algun sobre les marques, logotips i signes distintius en ell inclosos protegits per la llei.


7. ENLLAÇOS EXTERNS (LINKS)

7.1. La plataforma pot contenir enllaços a altres llocs web sobre els quals EL TITULAR no exerceix cap control i sobre els quals no ostenta qualsevol responsabilitat. Es recomana als usuaris que revisin els concrets i particulars avisos legals d'aquests llocs web i s'assegurin d'haver-los entès ja acceptat abans d'assumir cap mena d'obligació contractual.

7.2. Si com a usuari de la nostra plataforma detectes que algun d'aquests enllaços infringeix la Llei, o contenen algun tipus d'il·lícit si us plau comunica'ns-el al més aviat possible mitjançant correu electrònic dirigit a  info@ocine.es


8. PUBLICITAT

EL TITULAR es reserva el dret de mostrar publicitat en la Plataforma. Aquesta publicitat podrà mostrar-se en forma de BÀNER publicitari en els apartats corresponents a la informació per als clients ‘Fidelity Plus’ o en altres pàgines del lloc web. En qualsevol cas, ens comprometem a realitzar-la de manera no invasiva i d'acord amb el disseny de la interfície dels dispositius amb la finalitat de perjudicar l'experiència dels usuaris de la nostra plataforma.


9. POLÍTICA DE PRIVACITAT

Per a poder utilitzar la nostra web és necessari que llegeixis la nostra Política de Privacitat i consentis el tractament de les teves dades mitjançant la validació de la corresponent casella, tant en el formulari d'alta com client Fidelity Plus, com en el formulari per a realitzar la compra de les teves entrades.


10. VIGÈNCIA I MODIFICACIONS DE LES CONDICIONS DEL SERVEI

Les presents condicions han estat redactades en data 24/04/2023 i seran vigents de manera immediata a partir de la seva publicació en la nostra Plataforma.

EL TITULAR podrà modificar sense previ avís i en qualsevol moment i d'acord amb la legalitat vigent les presents Condicions, incloent-hi les condicions econòmiques, ja sigui per motius legals, tècnics, operatius, econòmics, de servei o de mercat o a conseqüència de l'organització o necessitats del servei, incloent-hi aquelles modificacions tendents a adaptar les presents condicions a les fluctuacions de la nostra activitat empresarial, o a les variacions del mercat.

EL TITULAR t'informarà convenientment d'aquestes modificacions perquè les acceptis i continuïs com a usuari de la nostra plataforma. Si no estiguessis d'acord amb les modificacions proposades podràs resoldre el contracte sense cap mena de penalització per aquest motiu, però hauràs de comunicar-nos-el abans de l'entrada en vigor d'aquestes modificacions, en cas contrari, una vegada entrin en vigor, s'entendrà que acceptes les presents condicions modificades.


11. LLEI APLICABLE I JURISDICICÓ COMPETENT

Les presents Condicions Generals de compra es regiran pel que es disposa en la legislació comuna espanyola. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fòrum als Jutjats i Tribunals del domicili de l'Usuari.


Última revisió 04 de maig de 2023.

©OCI & CINE SL. Travessia de la Creu, 35 – GIRONA.
 

Image

Segueix-nos

social facebook   social twitter   social instagram   social tiktok  

Descarrega la nova APP

Disponible a Google Play

Disponible a la App Store

Financiacio Ocine

Con la financiación del Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales/Ministerio de Cultura y Deporte/Gobierno de España.

Please publish modules in offcanvas position.